Datum: 2014-07-03 - Tid: 16:58:00

Age Is Just A Number - 15

 
"Fran." Jag fick uttalandet av hennes namn att låta som en fråga. Av någon anledning tryckte hon mellanslag på datorn så filmen pausades och vände sedan upp blicken mot mig. Jag kollade djupt in i hennes fina ögon, nästan borrade mig igenom dom innan jag tryckte mina läppar fort men försiktigt mot hennes. 
Jag visste inte riktigt vad som flög i mig när jag bara kysste henne så, helt plötsligt fick jag en impuls av att göra det, men det kändes bra. Det kändes bra när hon kysste mig tillbaka och det kändes bra att massera hennes läppar med mina. 
"Jag vet att vi inte har känt varandra så himla länge, och att vi tekniskt sätt är syskon men jag vill bara att du ska veta.." Jag tog en kort paus och log mot henne. "Jag gillar dig.., mycket."
 
Det var söndag, vilket betydde zoo och sista dagen med Justin och hans underbara familj. Jag hade pratat en del med Jeremy och lekt lite med hans gulliga syskon, jag gillade verkligen dom. 
Klockan var halv åtta när jag vaknade i sängen bredvid Justin och sen dess hade det bara gått en kvart. Jag ville inte väcka Justin då han sov så fridfullt. Han var söt där han låg, med halv öppen mun och ruffsigt hår.
"Sluta stirra." Jag ryckte till lätt när Justin helt plötsligt pratade med mig och insåg sedan att han legat vaken ett tag. Han flinade och vände sig om så han istället låg på sidan med ansiktet vänt mot mitt håll. "Godmorgon." Justin kysste mjukt och kärleksfullt min näsa medan han drog mig ännu närmare sin kropp, så närma jag bara kunde komma. Vi låg runt fem minuter tysta i sängen och bara njöt av stunden innan Justin bestämde sig för att gå och göra sig i ordning. Vi hade bestämt att vi skulle åka redan vid halv tio så att vi inte kom hem så sent sen.
 
Både jag och Justin tog en välbehövd dusch och valde ut bekväma kläder för en hel dag på zoo. Justin valde sina svarta skinny jeans med en vanlig vit t-shirt till och sin keps så klart. Jag satte på mig ett par vita shorts och ett ljusblått linne. Det var varmt idag också så det behövdes varken en jacka eller kofta.
 
"Justin, jag är färdig nu, ska vi gå eller?" Justin kom in i sovrummet med en liten söt bekymmersrynka i pannan när han drog ihop sina ögonbryn. "Vad är det?" Frågade jag och satte mig upp i sängen i skräddasrställning. Justin satte sig på knä i sängen och kröp sakta fram till mig, hela tiden med blicken låst i min tills han bara var en ynka centimeter ifrån mig. "Jag vill inte." Han gjorde en ansats till att kyssa min läppar men jag ryggade tillbaka och kollade oförstående på honom. Vad ville han inte?
"Jag vill inte till zoo, jag vill vara här med dig, hela dagen..," Han kröp den sista centimetern fram till mig innan han låg över mig i sängen. "hela natten." Fortsatte han sin mening och fösökte ännu en gång kyssa mina läppar, men lika dant som förra gången puttade jag undan honom. Klart jag ville kyssa honom, vem ville inte? Men det kändes inte som rätt tillfälle. Egentligen borde det inte ens finnas i mina tankar att kyssa honom, och han borde inte försöka kyssa mig. Vi är bror och syster, inget annat. Vi kan inte va något annat.
"Gör det för dina syskon, dom har verkligen saknat dig och tro mig du kommer tycka det är kul när du väl komemr dit. Du kanske till och med uppskattar det mer än dina syskon? Du är ändå rätt barnslig av dig." Han sträckte ut sin tunga mot mig vid den sista meningen och jag log innan jag gav han en snabb puss på läpparna och försvann ut ur sovrummet. 
"Jag hatar dig Franziska."
 
Jazmyn satt mitt emellan mig och Justin på bussen och klappade ivrigt händerna medan hon fnittrade överlyckligt. Vi hade tagit buss till zooet för att alla skulle få plats tillsammans och för att det helt enkelt var lättare än två bilar. Jaxon satt i Justins knä och även han skrattade glatt. Dom hade nog sett fram emot detta mycket.
 
Kön var lång när vi kom fram och jag kunde direkt säga att vi i alla fall skulle få stå här i en kvart. Barnen var otåliga redan och tjatade om att få komma in.
Jag kunde se hur ett gäng tonårstjejer längre fram i kön stod och viskade medan dom kollade på Justin och mig. Det hade pratats mycket den senaste tiden om mig och Justin. Vissa trodde vi var tillsammans, andra trodde bara vi var plastsyskon. Vilket vi också var men ni fattar.
En hög suck lämnade Justins läppar när han slog armarna om min midja och borrade in sitt huvud i min hals. 
''Jag orkar inte.'' Jag kunde höra frustrationen i hans hesa röst och förstod direkt att det handlade om den långa kön. 
Tjejerna började viska ännu mer med varandra och jag började genast bli irriterad. Inte en lugn dag på zoo kan man få utan att folk ska börja viska och prata om en. Det gjorde mig förbannad ibland. 
''Skit i dom baby.'' Justin lämnade en blöt kyss på min hals och fortsatte sedan neråt mot nyckelbenet och bröstkorgen, men jag fick stoppa honom där då jag visste att det skulle stå i tidningen dagen efter plus att vår familj stod precis bakom oss.
 
 
Väl längst fram i kön betalade vi inträde och gick in. Jazmyn och Jaxon skuttade rundor med varandra, pratade exalterat om vilka djur dom ville kolla på först. 
Vi följde grusvägen fram så vi tog alla djur i ordning som dom kom. Det var enklast. Först kom dom vanliga djuren, som får och fåglar och så vidare. Dom vildaste djuren fanns på en helt annan sida av zooet, björnarna, aporna, tigrarna och allt det där.
 
 
Justins perspektiv:
 
 
Jag och Franziska hade bestämt oss för att gå runt själva den sista tiden innan vi skulle åka hem då vi ville vara bara vi två lite. Flera timmar hade vi spenderat med familjen och kollat på alla djuren. Det vara bara dom vilda djuren kvar och på den sidan ville vi gå själva.
''Vi går nu. Jag ringer er sen.'' Mamma log mot oss som svar och viftade med sin hand att vi skulle gå. Jag tog Franziskas hand i min och skulle precis dra med henne där ifrån när Jazzy stoppade oss. 
''Kan ni inte följa med mig och rida först? Snällaaaa?!'' Jazzy hade tjatat om att få rida hela dagen då hästar var något som hon verkligen tyckte om. ''Justin snälla?'' Jag bärde upp Jazzy i min famn med ett leende på läpparna och vände sedan min blick mot Fran som nickade mot mig för att försäkra om att det var okej för henne.
''Jo. Men då får vi gå nu. Hoppa upp på min rygg.'' Jag satte ner min lillasyster på marken och satte mig sedan på huk med ryggen vänd mot henne så hon skulle kunna klättra upp vilket hon snart gjorde. Jag började springa försiktigt med henne medan jag höll henne hårt i handlederna så hon inte skulle trilla. Hon skrattade så mycket där hon satt på min rygg och skumpade. 
 
 
En tjej i min ålder hjälpte Jazzy upp på ponnyn. Hon skulle leda hästen medan Jazmyn red och det var jag glad för då jag absolut inte låtit henne rida själv.
 
"Vad söt hon är." Fran log stort upp mot mig men kollade sedan tillbaka på Jazzy som fnissade lyckligt medan hästen rörde sig framåt.  Jag log och nickade. Det var hon verkligen, min lilla Jazmyn.Dom gick en runda och när dom sen kom tillbaka och Jazzy fick hoppa av hästen var hon överlycklig. 
''Justin, jag vill ha en häst.'' Skrattade hon och sprang sen tillbaka till pappa.
 
''Aporna först!'' Fran skrattade åt mig när jag drog med henne mot aporna. Jag har alltid gillat apor, dom är speciella. I en stor inhängnad fanns allt från stora apor till små bebisapor som kollade fascinerat på alla människor som stod runt omkring. 
I ett litet hus precis bredvid där aporna sprang runt stod en man som troligen hade hand om dom. Han log mot mig när jag mötte hans blick och vinkade dit mig och Franziska med sin vänstra hand. På hans högra satt en liten gullig apa. En annan större apa satt på hans axel med stora ögon och en äpplebit i munnen.
''Hej.'' Mannen log och vi hälsade på honom. Utan att jag helt var beredd på det hoppade apan på hans axel över till min och mannen skrattade högt. 
''Han är inte speciellt rädd av sig.'' Berättade han när han räckte över apan på hans finger till Franziska som med ett osäkert leende tog emot den. 
Apan som tidigare satt på min axel klättrade stadigt upp på mitt huvud, den såg ut att han bra balans men just för att den inte skulle trilla lät jag den ta ett hårt tag om mina pekfingrar. ''Den är verkligen söt.'' Jag skrattade när apan tappade sin äpplebit i mit hår. Jag tog ner den i mina armar och den hoppade tillbaka på mannens axel igen. 
 
På vägen till där vi skulle möta dom andra passerade vi tigrarna och Fran log ettg stort vacker leende. "Jag har alltid velat ha en tiger unge eller lejon unge." Berättade hon för mig när hon inspekterade tigrarna som gick rundor framför henne. 

Taaaaack!!!!!! så jävla mycket för hjälpen, seriöst! nu har jag bra ideer till denna novellen och jag är så tacksam för ni hjälpte mig med det!! :*
glöm inte följa instagram kontot till bloggen, @storiesaboutjb :D
-
Här var mycket hopp och mellanrum i detta kapitlet men tyckte det var så segt att skirva detta och det blev lite dåligt slut men det belv långt, som jag lovade. 1453 ord. :D

Kommentarer
Namn: Ebba

oh my godness, är beroende *_*

Svar: aww :*
storiesaboutjustinb.blogg.se

Datum: 03 Juli 2014 Tid: 16:58
URL: http://biebzters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback