Datum: 2014-01-27 - Tid: 21:19:22

Age Is Just A Number - 3

Väl innanför dörren sparkade jag av mig skorna och slängde både jackan och väskan på den vita byron i hallen.
"Hallå?" Skrek jag och fick ett här tillbaka följt av ett skratt. Rösterna kom från vardagsrummet så jag styrde stegen ditåt och var beredd på att mötas av en av pappas gamla kompisar men tvär stannade när jag fick syn på två välkända men ändå okända ansikten. En kvinna i min pappas ålder och en kille, lite äldre än mig satt i en av våra soffor. Då förstod jag att det här måste vara min pappas nya flickvän och hennes son. Alltså Pattie och hennes son.
Pattie log vänligt mot mig och reste sig upp tillsammans med min pappa som sedan kom fram till mig och placerade sin arm runt mina axlar. 
"Sizka, detta är Pattie som jag berättade om och hennes son Justin." Log pappa och pekade mot Pattie och Justin. "Justin och Pattie, detta är min dotter Fransizka." Pattie kom fram till mig och gav mig en varm kram medan Justin satt kvar på sin plats i soffan och bara nickade lite lätt mot mig. 
Sizka. Det har min pappa kallat mig sen jag var liten. Även fast jag hatar det så slutar han inte. Han kallar mig Sizka oftare än Franziska.
"Det är så trevligt att äntligen få träffa dig Fransizka, Mike har berättat så mycket om dig." Log hon med varsin hand på vardera av mina överarmar. Jag log lite mot henne.
"Detsamma."
Pattie släppte mig och gick tillbaka och satte sig bredvid Justin som nonchalant tittade ner i sin mobil. Bitch. 
"Får jag gå upp på mitt rum nu?" Frågade jag pappa med dryg röst. Han gav mig en halvt irriterad blick som han alltid brukar ge när jag säger något som han inte vill höra eller om jag gör något han inte tycker om. 
"Då kan du väl i alla fall fråga om Justin vill följa med?" Svarade han drygt tillbaka och jag vände blicken mot Justin som nu tittade upp på mig. Jag gav honom en frågande blick och han reste sig snabbt upp och följde efter mig upp för trappan och in på mitt rum.
"Sätt dig i sängen eller något, jag ska bara fixa en sak." Sa jag medan jag koncentrerat höll på och koppla in högtalarna till min dator. Det hade blivit en vana att så fort jag kom hem och upp på mitt rum sätta på musik så det lät i hela huset. Det gav mig en skön känsla av någon anledning.
Jag snurrade runt med skrivbordsstolen jag satt i och min blivk landade på Justin som nu låg i sängen. Hans blick var fast i min för några sekunder innan jag reste mig upp och banade min väg över till sängen. Jag slängde mig platt på magen bredvid honom med en hög suck efter jag hade landat.
Jag låg en stund och bara tittade på Justin tills våra blickar möttes. Det var inte förräns jag tittade in i hans fina bruna ögon som jag kom på vem han faktiskt var. Jag hade inte tänkt på det tidigare men tänkte inte heller inte göra en stor scen nu av att självaste Justin Bieber låg i min säng bredvid mig. 
Vi låg tysta ett bra tag och bara lyssnade på musiken tills Justin valde att avbryta tystnaden.
"Eyy, jag vet inte ett skit om dig och du är ändå min syster nu så vi kör typ att vi ställer frågor om varandra eller något, okej?" Rabblade han snabbt upp. Jag log lite och nickade.
"Visst, börja du." Satte jag mig upp.
Han log finurligt mot mig och tänkte efter en stund.
"Hur gammal är du?" Frågade han och ett lätt skratt lämnade hans läppar.
Jag log. "Snart fjorton." 
Hans leende försvann och ersattes istället med en förvånad min men det var nästan vad jag hade förväntat mig. Det var många som trodde jag var äldre än vad jag egentligen är.
"Jävlar, jag trodde du var i alla fall sjutton." Sa han. "Men jaja, din tur." Justin la sig ner på kudden igen efter att tidigare halvt ha satt sig upp. 
"Uhm..," Jag flinade. "Hur gammal var du när du hade sex första gången?"
Justin kollade först chokat på mig men började sedan att skratta. "Sjutton." Flinade han.
Vi fortsatte fråga varandra frågor ett tag till tills vi kom in på mer privata frågor och det inte längre var en lek utan mer som mellan två vänner som känt varandra länge.
"Men du är väl oskuld?" Frågade Justin försiktigt och mötte mina bruna ögon med sina egna så fint bruna ögon.
"Nej, jag och min, Chloe är både skolans horor, slampor och bitches. De flesta hatar oss. Både lärare och elever." Förklarade jag enkelt och ryckte bara på axlarna. 
"Men varför det?" Justin drog ihop ögonbrynen i en frågande gest. Ännu en gång ryckte jag på axlarna. Jag vet egentligen inte varför vi var de vi var i skolan enligt alla andra. Slampor, horor och bitches. Vi hade fått dom titlarna bara men det var inget som egentligen störde oss.
"Jag vet inte, det blev så bara. Sen är det ju inte alltid så att vi är snälla mot alla och så heller." Jag tog en paus och istället för att fortsätta högt viskade jag den sista meningen så ingen som inte borde skulle höra mig. "Vi har knullat och röker så det är väl därför som vi blir kallade allt vad vi blir." Log jag mit Justin som tittade förundrat på mig. 
"Wow, man kan fan inte tro att du är fjorton åt med tanke på vad du just berättade." Jag skulle precis svara när det knackade på dörren.
"Mm?" Pappa tittade in i rummet och fyrade av ett leende mot oss.
"Maten är snart klar, så kom ner nu." Vi nickade och pappa stängde dörren igen.
 
Stämingen var stel när vi satt vid matbordet och åt helt tysta. Det var en pinsam tystnad och helst av allt ville jag bara gå upp till mitt rum, kanske med Justin igen och göra något där istället för att sitta här som en jävla idiot. Jag var inte ens hungrig. Min pappa harklade sig och tittade frågande på Pattie som nickade. Nu ville jag verkligen här ifrån. Jag ville inte höra att Pattie var gravid eller att hon och pappa skulle gifta sig. Min blick vandrade vidare till Justin som redan kollade på migmed en blick som tydde samma sak som jag tänkte. Han ville inte heller stanna och höra på när dom berättade att vi skulle få ett syskon.
"Jo, jag och Pattie har ju varit tillsammans i två månader redan och ni två verkar komma bra överens så vi har bestämt oss för att.." Pappa tog en liten paus och vände blicken mot Pattie som sedan fortsatte hans mening. "För att flytta ihop." Avslutade hon och log mot oss. Att dom skulle flytta ihop var inte så farligt egentligen en fortfarande inget som jag inte ville höra.
En hög suck flög ur Justins mun och hans huvud damp ner i bordet med en hög smäll. "Måste ni?" Kunde jag höra honom mumla innan han tittade upp på sin mamma som gav han en sträng blick. 
"Om en månad flyttar vi till ett hus en bit här ifrån." Uttalade min pappa med mörk röst.
Jag reste mig upp och lämnade köket med Justin tätt bakom mig. Jag vet inte varför jag blicit så sur helt plötsligt men jag hade börjat tänka på min mamma. Min mamma fanns inte här längre och jag ville inte att någon skulle komma hit och ta hennes plats i denna familjen. Pattie var snäll, Justin också men Pattie och pappa har varit tillsammans i två månader. På två månader bytte pappa ut min mamma som ingenting. Eller egentligen flera år. Men det var som att någon stod och stampade på mig. 
Jag hade ingen kontakt alls med min mamma längre. Vi har inte pratat sen den dagen jag fyllde nio. Men ändå kunde jag inte låta bli att känna som jag kände. Jag brände upp den lilla tråden som fanns kvar mellan mig och min mamma efter hon hade lämnat oss. Vi började bråka på grund av mig och nu har jag ingen mamma kvar. Men jag trivs med det, att leva ensam med min pappa och därför tycker jag inte om att Pattie helt plötsligt kommer hit och ska föreställa min exktra mamma.
"Du vill inte heller det här va?" Frågade Justin mjukt och placerade handen på mitt lår. Vi satt bredvid varandra i min säng, tysta med musik i bakrunden.
"Jo, jag är överlycklig för att dom ska bo ihop." Notera min sarkasm. Jag hatade det faktum att dom skulle flytta ihop. 
Justin log lite. "Du är inte ensam om att ogilla det. Jag är snart tjugo och har eget hus men får inte bo där nu för jag ska umgås så mycket som möjligt med min nya familj." Härmade han Patties röst och jag skrattade. Jag förstår inte hur två personer kunde klicka så bra som jag och Justin gjort på bara ungefär tre timmar.
Justin var inte alls som han verkade när media fick beskriva honom med sitt shit. Justin var snäll, rolig och gullig. Jag lovar att hade alla Justins haters lärt känna honom på riktigt så hade dom tagit tillbaka varenda fult ord dom någonsin sagt om honom. 
"Kom." Justin la sig ner i sängen och drog med sig mig. Jag låg med ryggen tryckt mot hans bröst och kunde lätt känna hans varma andetag i min nacke. 
Vi kanske inte betedde oss som nyblivna syskon men jag gillade den relationen vi hade. Det var inte syskonkärlek men det avr heller inte kärlek som flickvän och pojkvän, det var något där mitt emellan och det trivdes jag bra med. 
"Justin." Viskade jag försiktigt och vände mig om i hans omfamning. Jag skulle precis öppna munnen för att viska något mer när jag såg att han hade somnat så istället för att väcka honom borrade jag in mitt ansikte i hans bröst och slöt ögonen.
jag vet att jag säger detta hela tiden men som sagt det kommer bli bättre. jag måste vänja mig vid detta för det var så länge sen jag skrev. och jag har så många ideer som jag bara vill komma till och stressar så det blir dåligt.. sorry för det men kommentera i alla fall ? :)