Datum: 2014-02-27 - Tid: 08:31:00

Age Is Just A Number - 6

 
Dissen. Den svider verkligen. Hur han iggar mig. Hur jag inte finns längre. Jag är inte här enligt honom och jag är inte här enligt dom.  Jag är bortglömd i just denna stund och jag hatar det men på samma gång är jag glad för att dom inte lägger uppmärksamhet på mig. 
Skratten ekar i rummet innan tystnaden lägger sig och alla utom jag sitter med ett brett flin på läpparna. Za's flin byts ut mot ett slugt leende och han vänder snart blicken mot Justin som kollar frågande på honom. 
"Kan vi inte supa ikväll? Typ dra ut på en klubb eller något?"  Ett lika slugt leende spred sig på Justins läppar när båda frågorna hade lämnat Za's mun.
"Jo, det kan vi göra. Det hade varit kul."  Där sjönk mitt humör helt och jag kunde direkt sätta att hela min kväll var förstörd. Innan någon ens hann blinka var jag ute ur Justins rum och inne på närmsta toalett. Justin skulle ut med sina vänner ikväll och jag skulle få sitta ensam i soffan tills han kom hem full som ett svin. Senast igår hade Justin, på sms lovat att vi skulle ha en riktigt mysig kväll bara han och jag med film och allt men det kan jag ju egentligen glömma nu. 
 
Justins perspektiv:
"Men vi kommer om två timmar. Va klar då!" Jag nickade lätt och stängde sedan igen dörren bakom Chantel som gick sist ut. När jag sedan passerade vardagsrummet med snabba steg mot badrummet för att ta en dusch stannade jag till när jag såg Fransizka som låg helt ensam i en av sofforna. 
"Fransizka.." Hon vände blicken mot mig och jag log svagt mot henne medans jag närmade mig henne med korta steg. Hon såg annorlunda ut. Inte ledsen men inte heller lika glad och pigg som vanligt. 
"Är det något?" Satta jag mig med en duns ner i soffan bredvis Fransizka som satt sig upp när jag började röra mig mot henne. 
Hon skakade försiktigt på huvudet och förtydligade sedan sitt svar med ett tyst "Nej.". Fast trots hennes svar kunde jag inte låta bli att känna mig åtminstonde lite orolig. För jag kunde enkelt se att ngåot var fel.
"Är du säker?" Smekte jag hennes lår med en allvarlig blick. Hon bröt vår ögonkontakt och jag kunde se hur hon diskret följde min hands rörelser över hennes bara lår då hon bara bar ett par korta mjukis shorts. Inte förrän jag själv följde min hands rörelser insåg jag att vad jag faktiskt gjorde var väldigt intimt. 
"Ja." Ryckte hon på axlarna innan hon flög upp från soffan och försvann inom kort från mitt synfält. En tyst suck slank mellan mina smått särade läppar innan jag reste mig och fortsatte min väg mot badrummet.
 
Fransizkas perspektiv:
Jag kunde höra duschen slås på i badrummet en liten bit från mitt sovrum och förstod genast att det var Justin som skulle duscha.Jag höjde volymen lite innan jag satte på första bästa låt och placerade mig i sängen.
Vilket som jag tror var tio minuter hade jag legat på min säng med musiken på hög volym i mina hörlurar. Jag hade egentligen tänkt ligga här tills sömnen tog över min kropp helt men det blev inte så. Dörren till gästrummet som jag skulle sova i flög upp med hög fart och i dörröppningen stod ingen mindre än Justin själv, med bara en handduk runt mindjan.
Hans leende som läpparna bar gick inte att tyda vad det berodde på men det får jag väl snart veta. 
"Ska du med ut efter att jag har bytat om?" Frågade Justin med ett ännu om nu möjligt, större leende p´å sina ljust röda läppar. Jag kunde inte förstå vad han menade med den meningen. Jag var helt för liten för att festa på klubbar och sånt. 
"Jag är för liten och det vet du också, så varför frågar du ens?" Det kom ut mer irriterat än jag hade tänkt mig och jag kunde se att Justins leende minskade lite och blev istället till ett snett gulligt leende.
"För att kolla på film också?" Min blick flyttades från taket tilll Justin som nu hade gått en bit in i rummet. Jag kunde inte låta bli att snabbt blicka ner på hans mage när jag hade chansen även om det var så fel.
Justin sträckte ut sin hand mot min som jag snabbt tog innan han drog upp ur sängen. "Följer du med?" Jag log svagt och nickade innan jag började gå ut ur rummet med Justin hack i häl.
Justin placerade sina armar runt min midja och tryckte sin kropp hårt mot min rygg för att stoppa mig. "Jag ska bara byta om sen kommer jag ner." Viskade han mjukt i mitt öra och pussade sedan snabbt min kind innan han försvann bort mot sitt rum och jag ner för trappan. 
 
"Ska du köra eller ska du sitta med mobilen resten av kvällen?" Justin fortsatte pilla koncentrerat på sin mobil innan han kollade upp på mig. "Jag ska bara ringa ett samtal, sen ska jag köra."
Han tryckte än en gång några gånger på sin iphone 5 och tryckte sedan mobilen ot örat. 
"Jag kan inte hänga med." Var det första Justin sa när personen på den andra sidan hade börjat prata.
"Nej, jag har lovat min syster att kolla film med henne och det tänker jag göra också." Justins tumme började nu göra cirkulära rörelser över mitt lårdär hans hand hade legat ett tag.
"Ja men jag lovade henne det igår så jag tänker göra det.., vi ses." Sen la han bara på.
Somnade igår.., för er som hann läsa att det skulle komma igår.. men här är det. :)

Datum: 2014-02-17 - Tid: 11:53:35

Age Is Just A Number - 5

"Vi kollar på övervåningnen." Justin tog min hand i sin och drog mig upp för spiraltrappan av vitt trä. Det första vi kom in i var ett stort rum som mest liknade ett vardagsrum och sen två korridorer från vardagsrummet som man kunde skymta några dörrar på var sida. 
Jag gick mot den ena korridoren för att kolla rummen medan Justin gick tätt bakom mig med en hand på min svank.
Den första dörren i korridoren på höger sida var ett stort badrum med bubblepool och till och med en liten fin fåtölj stod placerad i hörmet av rummet. Nästa dörr ledde till ett stort sovrum med ljusblå målade väggar. Två dörrar i sovrummet ledde till både ett mellanstort fint badrum och en WIC. 
"Detta rummet ska jag lätt ha." Pekade jag på Justin med en allvarlig blick. Han log och ryckte lätt på axlarna innan vi gick vidare.
Resten av rummen i korridoren var bara sovrum. Sen var det samma sak i nästa. Ett badrum och fyra sovrum. Justin hade bestämt efter mig att han skulle ha ett rum som låg bredvid mitt. Väggarna var svarta, alla utom en som var vit och utrymmet var stort. Även i hans rum fanns det WIC och badrum. 
"Justin, Franziska vi ska åka nu." Skrek min pappa på oss nerifrån. Justin petade lätt i sidan på mig med sitt pekfinger innan han lämnade mig bakom sig och började gå genom vardagrummet och nerför trappan. 
 
Stora vita hus tornade upp sig på gatan ett efter ett. Det var inte svårt att se hur rika dessa människor som bor här måste vara. Husen var enorma, lika så var tomten runt om husen. Där fanns både pool och bastu, stor gräsmatta och väldigt stor uppfart till skillnad från andra uppfarter. 
Justin log mot mig och tog min hand innan han ledde mig in genom grinden och sen genom dörren till huset. Lika som allt annat var hallen också enorm. Jag sparkade försiktigt av mig mina Air Max 90 och gick efter Justin med handen fortfarande i hans stora lena hand. 
"Ska jag visa dig runt eller ska vi gå till mitt rum?" Stannade Justin upp framför en trappa som förmodligen ledde upp till övervåningen. 
"Vi kan gå till ditt rum och du inte tvunget vill visa mig runt." Han skrockade lågt och drog mig upp för trappan. "Det är lugnt gumman, det hade tagit ett tag att visa dig runt här." Öppnade han en vit dörr och puttade försiktigt in mig före honom själv med en hand påmin svank. Man kunde direkt se att detta var Justins rum även om det inte såg ut direkt som jag hade förväntat mig. 
Väggarna var vita allihopa med stora bilder av halvt nakna strippor lite här och var. Han hade en stor dubbelsäng till vänster i rummet och sen ett skrivbord och en skrivbordsstol. Det var praktiskt taget allt här fanns inne om man inte räknar med dom två dörrarna som förmodligen leder den ena till en toalett och den andra till en walk-in closet. 
"Kom." Justin klappade lätt bredvid sig på sängen och inte förrän då märkte jag att jag fortfarande stod kvar i dörröppningen medan jag utforskade varenda millimeter av rummet. 
Jag satte mig ner på sängkanten och bet mig löst i underläppen. "Sluta." Viskade Justin samtidigt som han med två fingrar drog lös min läpp från mina tänder. Han mötte min blick i två sekunder och drog sedan ner mig i sin säng. Med ena armen runt min midja låg han tyst bakom mig. 
På bara några få dagar har mitt liv vänts upp och ner totalt. Det var helt sjukt allt vad som har kunnat hända på en så kort tid. Allt är så annorlunda. Nytt folk, nya vänner och till och med nytt hem. På bara ungefär två veckor. Det är lite tid för så mycket saker men jag är inte ledsen för det. Jag trivs med detta och kommer kanske göra i fortsättningen också.
En skärande ringsignal avbröt mina tankar och jag vände mig halv om i Justins armar medan han grep tag om sin mobil som tidigare låg på nattduksbordet. 
"Hallå." Sa han högt och tydligt och mötte sedan min blick. Tre lena, sköna fingrar smekte över min kind och jag kunde inte hålla tillbaka det lilla leendet som tog över mina läppar. "Jaja, kom då. Men min syster är här också." Fortsatte han lika högt och tydligt som förra gången. Justin kysste min pannan försiktigt och reste sig sedan smidigt upp från sängen. Han pekade mot mig i en gest att jag skulle stanna och jag gav han en knappt synbar nick.
Fem minuter senare klamar han in i rummet igen men denna gången istället för att lägga sig bredvid mig i sängen sätter han sig i skrivbordstolen. 
"Za och Chantel kommer hit snart, kanske någon till men det är lugnt va?" Jag klistrade på ett litet leende och nickade fast att det inte alls var lugnt. Jag gillade inte Justin på det viset och han var min bror men jag kunde ändå inte låta bli att vara avundsjuk på Chantel. Jag har sett bilder på henne och Justin och även det att han postade en på henne på instagram. Jag har ingen rätt att vara avundsjuk eller bry mig för jag kan ändå inte vara tillsammans med honom men jag kan bara inte låta bli att ogilla henne.
kort igen sorry. 
asså jag suger verkligen men det värsta är att jag inte ens märker hur långt tid det går mellan varje kapitel. det känns som fyra dagar, jag går in och kollar och då har det gått mer än en vecka. förlåt för detta men aa 

Datum: 2014-02-09 - Tid: 23:31:47

Age Is Just A Number - 4

Det var fredag. Sista dagen i skolan innan helgen och jag kunde inte vara mer lättad. 
Sedan Justin och Pattie åkte hem i onsdags gick allt segt. Skolan var nog värst för det var dessutom det tråkigaste. Jag visste inte om det var för att jag saknade Justin eller om det var för att jag snart skulle få träffa dom igen. Jag visste inte om jag ville träffa dom igen eller inte. 
Men idag skulle jag få göra just det. Träffa just dom. Pattie och Justin. Vi skulle åka och kolla på vårt nya hus och sedan skulle vi hem till dom och stanna där över natten. Om pappa inte menade hela helgen då. 
"Fransizka!" Ropade en välkänd röst på mig genom korridoren så jag vände mig om för att få syn på Jays vita leende och bruna ögon.
"Hej." Kramade jag om honom hårt och besvarade hans breda leende. "Vad har du?" Jay drog snabbt upp sin telefon ur fickan på sina blåa jeans för att troligen kolla sitt schema. 
"Idrott, vad har du?" Jag hatade idrott men jag hoppades ändå på att jag skulle ha det nu tillsammans med Jay. Jag upprepade Jays tidigare rörelser och drog upp mobilen. Högst upp, längst ut i kanten på schemat stod det med tydliga bokstäver idrott.
"Samma." Log jag stort. Jag tog ut min väska från skåpet och krokade sedan min arm med Jays. Vi gick snabbt genom korridoren och ut på skolans parkering mot idrottshallen som låg en bit här ifrån. Tyst gick vi bredvid varnadra med solen som brände mot ansiktet och våra bara armar tills vi kom innanför den stora tunga dörren till idrottshallen.
När vi stod utanför dörrarna till omklädningsrummen så log jag smått och fick ett gulligt leende tillbaka innan dörren stängdes bakom mig. Jag gick längst in i rummet och satte mig på bänken där jag började packa upp mina kläder som jag skulle byta till.
 
"Men vi ses imorgon." Backade jag mot den stora svarta bilen bakom mig. "Hejdå bitches." Med ett leende vinkade jag lite mot Jay och Chloe och hoppade sedan in i bilen bredvid Justin.
"Hej." Jag knäppte på mig bältet och lutade mig sedan skönt bak i sätet. Pappa startade bilen och log mot mig i backspegeln. "Hej." Svarade han och svängde ut på vägen.
Bilresan gick fort och pappa parkeade snart sin Range Rover utanför det stora fina huset som vi snart skulle flytta in i allihopa, Det kanske ändå skulle bli bra det här. 
Shieeet, det var inte meningen att det skulle bli så kort men det var så länge sen jag uppdaterade att jag var tvungen att ge er detta för jag har gått med sån ångest skit länge nu för att jag aldrig uppdaterar. men jag ahr så mycket ideer för framtiden som jag bara vill skriva om direkt så det klommer bli bättre uppdatering med tiden, svääär !!!