Datum: 2014-06-29 - Tid: 19:42:58

hjälp?!

 
vad vill ni egentligen ska hända i novellen?
har just nu ingen inspiration alls så era ideer skulle verkligen hjälpa!!
vad vill ni ska hända? kommentera era ideer snällaaaaaa! :*
 

Datum: 2014-06-25 - Tid: 23:34:12

Age Is Just A Number - 14 part 2

 
 
"Vilken film?" Frågade jag, lite för exalterat när jag kom in i sovrummet igen med en flaska cola och datorn i händerna. Det var väldigt längesedan jag hade gjort det häe med någon. bara kollat på film och myst hela dan. Inte ens Selena hade någonsin tid med detta och vi var tillsammans i två år. Jag hade verkligen saknat dagar som dom här, så detta skulle bli bra. 
"Lol." Hon fnissade tyst när hon berättade vilken film hon ville se medan jag suckade ljudligt. Man kunde ju nästan förvänta sig att hon skulle välja någon teenage love film, som alla tjejer.
"Okej då, bara för dig."
 
Vi var ungefär fem minuter in på filmen då Lolas kille berättar att han legat med någon annan och jag hade redan druckit halva flaskan cola i uttråkning. Jag hade sett denna filmen en gång och jag tyckte faktiskt den var helt okej men jag har aldrig gillat början av filmen, den är tråkig, inte speciellt händelserik. 
"Ge mig." Franziska sträckte ut handen mot flaskan, fortfarande med blicken på filmen. Hon tog två klunkar av drickan och behöll sedan flaskan i händerna medan hon utan att troligen tänka på det slickade runt hålet på den. Ärligt, såg det lite upphetsande ut. 
Jag sjönk längre ner i sängen och tryckte mig mot Franziska. Mitt huvud vilade på hennes arm och mitt ena ben låg över båda hennes. Hon hade datorn i sitt knä så jag kunde röra mig precis som jag ville. 
"Du gillar inte sånna här filmer speciellt mycket va?" Franziska log när hon ställde frågan, inte med munnen utan med ögonen. Min blick mötte hennes och jag skakade på huvudet med ett lätt flin på läpparna. Det var inte så att jag hade något emot teenage love filmer, sånna romantiska som alla tjejer ligger och tittar på på kvällarna, men som nästan alla andra killar gillar jag action och skräck, komedi också om det verkligen är något roligt. 
 
När jag från början bestämde mig för att stanna hemma och ta hand om Franziska istället för att spendera dagen på stranden med min familj så trodde jag, för att vara ärlig inte att detta skulle bli så himla kul, i alla fall inte gemfört med stranden men jag hade fel. Jag njöt verkligen av denna dagen så himla mycket mer än jag trodde. Trots omständigheterna så hade vi det allmänt kul och mysigt i sängen med film och en vid detta tillfälle avslagen cola.
"Fran." Jag fick uttalandet av hennes namn att låta som en fråga. Av någon anledning tryckte hon mellanslag på datorn så filmen pausades och vände sedan upp blicken mot mig. Jag kollade djupt in i hennes fina ögon, nästan borrade mig igenom dom innan jag tryckte mina läppar fort men försiktigt mot hennes. 
Jag visste inte riktigt vad som flög i mig när jag bara kysste henne så, helt plötsligt fick jag en impuls av att göra det, men det kändes bra. Det kändes bra när hon kysste mig tillbaka och det kändes bra att massera hennes läppar med mina. 
"Jag vet att vi inte har känt varandra så himla länge, och att vi tekniskt sätt är syskon men jag vill bara att du ska veta.." Jag tog en kort paus och log mot henne. "Jag gillar dig.., mycket."
Detta blev så kort, bara en sida och jag är grymt ledsen för det. 
Anledningen är att jag ville sluta på ett bra ställe, och komma vidare. 
Fick i alla fall ut det ida, (onsdag) som sagt.
Ska göra nästa kapitel längre än vanligt för att detta blev så kort.:)

Datum: 2014-06-22 - Tid: 20:50:00

Länkbyte

 

Hon har allt förutom kärlek, han har allt förutom kärlek. Hennes tårar är värd guld, men ände förlorar hon tusentals varje dag. Hans tårar är inget värt, men ändå sparar han varje droppe. Dom har allt gemensamt men ändå inget. Hennes far är djävulen han själv, hans far är bortglömd. Deras berörningar gör så att dom blir ett. Deras relation är risktabel, men ändå väljer dom att chansa. Om han bara kunde tro på deras relation skulle allt bli enkelt, men hon vill inte ha enkelt. Jennifer-jen- är en 17 årig tjej, hennes liv är bortom komplicerat. Allt hon vinner förlorar hon. Hennes hopp är försvunen för länge sen. Hennes mor var lika vacker som hon. Henns far har lagt en förbanelse över henne. Vad ska hon ta sig till? Istället för att hennes liv ska bli mindre komplicerat blir det motsattsen när hon faller för honom. Justin är en 19 årig kille, han har en familj. Inte vilken familj som helst utan den alla fruktar. Hans mor dog när han var ung, hans far blev alkolist och han rymde. Hennse framtid är ljus men hans är lika mörk som slutet av univärsum.

"Darkness is not always fear and the light is not always safety. Be aware of what you believe in."

Han är mörker och hon är ljuset. Ta reda på mer och läs Dark light.

 

Tycker verkligen ni ska gå in och kolla denna bloggen, hennes novell är jätte bra! :) Tryck på bilden eller HÄR för att komma till bloggen.

P.s skriver på kapitlet så publicerar det så fort jag kan, och om jag hinner få klart ett till till onsdag kommer det kanske tidigare, men det får vi se. :)