Datum: 2014-03-04 - Tid: 20:31:00

Age Is Just A Number - 7

 
"Ey, vem är killen som du alltid hänger med i skolan?" Jag log lite vid tanken av Jay. "Jay heter han, han är schysst." Jag blickade upp mot Justin från där jag låg med huvudet i hans knä och log lite sedan vände jag tillbaka blicken till tvn som visade en film som Justin bara hade valt snabbt för att undvika uppmärksamhet i affären. Inte för att han valt den allra bästa filmen man kunde hitta men den funkade i alla fall att titta på. 
Tystnaden spred sig åter igen över oss. Inga ljud förutom rösterna från tvn hördes och vinden utifrån. Det var en skön känsla. Jag slöt ögonen för en stund men kände sedan hur trött jag var så jag slog upp dom igen bara för att slippa somna. 
"Är du trött?" Precis som att Justin läst mina tankar klappade han mig på huvudet och frågade om jag var trött. Han fick bara en nick tillbaka."Du får sova om du vill, jag bär upp dig sen." Fortsatte han tyst medan han smekte mitt hår. Hans  rörelser fick ett lugn att spridas i mig och ännu en gång slöt jag ögonen men denna gången för att försöka somna, Vilket jag lyckades med. En stund senare tog sömnen över mig och jag föll hjälplöst in i drömmarnas värld.
 
Drömmer jag? Höga dunsar gick in genom mitt öra men sedan ut genom det andra. Dunsarna fortsatte med ett lågnt avstånd och tillslut var jag så vaken att jag förstod att det var på riktigt och ingen dröm. Jag öppnade ögonen, men kände inte igen mig alls förrän jag såg bilderna på stripporna på väggen. Justins rum. Han hade inte bärt in mig i gästrummet utan han hade lagt mig i sitt eget rum. I sin egn säng. Bredvid honom. Jag drog bort en slinga från hans hår som hängde ner i pannan på honom innan jag satte mig upp i sängen. 
Dunsarna fortsatte nerifrån och jag förstod genast att det var någon som bankade på dörren. Men vem.. jag vände blicken mot klockan för att se vad klockan var, halv fem.., skulle knacka på hos någon utan att ge upp halv fem på natten? Först då började ösäkerheten och rädslan sprida sig i mig. 
"Justin.." Viskade jag och drog lätt i hans arm klädd i svarta tatueringar. Men jag fick ingen reaktion alls så jag ryckte ännu lite till men det ända som lämnade hans mun var ett kvävt stön. 
Tillslut flög Justins ögon upp och tittade förvirrat på mig. Hans ögon glänste från gatolyktornas sken som smög sig in genom persiennernas mellanrum och detsamma gjorde hans gyllenbruna vackra hår.
"Vad har hänt?" Justin tog en paus och kollade frågande bort. "Och vad är det som bankar?" Hans blick mötte min och jag reste mig upp ur sängen och började dra i hans arm. Jag märkte då att jag bara stod i ett linne och trosor. Justin måste ha tagit av mina kläder igår kväll. "Du menar, vem bankar."
Jag klämde hårt Justins stora, mjuka, lena hand medan vi bredvid varnadra sakta tog ss ner för trappan. Bankandet tog aldrig slut och jag kunde bara gissa vem som stod på andra sidan den dörren mitt framför ögonen på mig. En mördare, en full kille som har tappat bort sig eller Pattie och pappa som tidigare försvunnit med bara en lapp 'vi kommer tillbaka senare, ta hand om er'.
"Lugna dig lilla gumman, det är säkert bara mamma och din pappa." Kramade Justin tillbaka min hand och stannade sedan. En meter från dörren. Bankandet tog aldrig slut. . 
Justin tog modigt tag i dörrhandtaget och ryckte sedan upp den. Jag visste knappt vad jag skulle göra när jag såg vem som stod ute i den kyliga natten.
suger på detta.. ska skriva hela kvällen nu för nu är jag på skriv humör.
min bror fyller ¨år på torsdag men ska ha kalas för honom imorgon så kommer nog inget imorgon men kanske.
kommentera :DD

Kommentarer
Namn: Justindrewnovell

Åh så bra!! Vem kan det var?? spännande!

Svar: tack så mycke :)
storiesaboutjustinb.blogg.se

Datum: 04 Mars 2014 Tid: 20:31
URL: http://justindrewnovell.blogg.se
Namn: Sofie

Åhh vad bra ! :)

Datum: 04 Mars 2014 Tid: 20:31
Namn: jbiebznovell

Hej! Tänkte bara säga att du har en fin blogg! Kolla gärna in min också och ha en bra helg :)

Datum: 04 Mars 2014 Tid: 20:31
URL: http://jbiebznovell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback